Opprett ny konto | Logg inn | Valuta: NOK |Nettsidekart
Her er du: ForsideGodt for miljøet
Godt for miljøet

SilkeMotor sortimentet er i hovedsak produsert fra naturens egne mineraler og de skader derfor ikke vårt miljø.

I praktisk bruk så vil disse produktene medføre en positiv utvikling for vårt lokale miljø da de i tillegg til å redusere drivstoff forbruket dramatisk ved kjøring i bynære områder, også vil redusere de skadelige avgassene fra alle motorer som bruker denne teknologien.

Det unike med denne teknologien er at reduksjonen av både drivstoff og utslipp av skadelige avgasser er aller best i tett trafikk i lav hastighet i bynære strøk. Dette vil bidra stort til en bedre luftkvalitet i byer under rushtrafikken på morgen og kveld når belastningen er som verst. 

Her er det snakk om vesentlige reduksjoner av både Co, Co2 og Nox utslipp med reduksjoner helt opptil 50% til stor glede for mennesker, det lokale miljø og ikke minst astmatikere.

Set ut fra et miljøspørsmål, burde alle biler, busser, vogntog, anleggsmaskiner, båter med flere ta i bruk denne teknologien umiddelbart for å redusere vår økende miljøbelastning fra forbrenningsmotorer.

Og noe av det geniale med nettopp SilkeMotor produktene er det

1093183_95617146 Jente blant gule blomster.jpg

faktum at de betaler seg selv med en dramatisk reduksjon av drivstoff og mindre vedlikehold, noe som langt overstiger prisen på produktene, faktisk opptil flere ganger avhengig av kjørelengde naturligvis.

Det er således ikke snakk om noen ekstra utgift for folk for å bli en "miljøfantast" men heller det at både miljøet og økonomien går "hånd i hånd" for enhver som bruker dette sortiment.

Slik vi ser det, er det bare positive trek for disse produktene og det bør bli alle manns eie snarest mulig til felles glede for både mennesker, vår økonomi og ikke minst det lokale miljø naturligvis.

SilkeMotor er din "grønne" partner og på parti med miljøet.

Ingen kan redde vårt miljø alene, men alle kan vi bidra med litt hver.


Telefon:
22 25 32 00

E-post:
mail@lloyd.no

Klikk her for mer info
Google oversetter
SpareMagnet Mini 4 stk. Sett
Pris: 795,00 NOK
995,- NOK

SilkeMotor Sparemagnet Mini 4stk. sett anbefales til 4 sylindret Dieselmotorer...