Opprett ny konto | Logg inn | Valuta: NOK |Nettsidekart
Her er du: ForsideDokumentasjon med flere test rapporter
Dokumentasjon med flere test rapporter
Dokumentasjonen for SilkeMotor er svært omfattende da det foreligger langt over 300 tester og rapporter som alle forteller samme historien, nemlig egenskaper langt ut over det vi er vant til.

Vi vil naturligvis ikke slite deg helt ut med å lese tester og rapporter fra hele verden om disse produktene, men bare gi deg noen egnede eksempler på rapporter fra Laboratorier og fra Energi Effektiviserings Firma, som kan belyse litt av den omfattende mengden av dokumentasjon.

De fleste rapporter er på Engelsk og de inneholder tildels en del vanskelige faglige uttrykk som ikke lar seg forstå av "vanlige" mennesker som ikke arbeider innen dette miljø. Vi har i flere tilfeller sett hvordan verksmestre og tekniske sjefer har satt seg fast i disse rapportene så vi lar de "tyngste" ligge. Derfor tar vi her sikte på å vise rapporter fra praktiske tester som lar seg forstå av den vanlige forbruker.

For å gi deg et par eksempler så skjønner de fleste hva vi snakker om når vi sier reduksjon av slitasje, mindre forbruk, mindre avleiringer, men verre blir det når vi går inn i PAO olje baser, mikro pitting, pin on disk med flere for å nevne noen. Slike ord og uttryk i rapportene vil sannsynligvis forvirre deg mer enn de vil opplyse deg og derfor ønsker vi bare å vise disse under veiledning slik at leseren faktisk forstår teknologien bak.

Men kos deg gjerne med de nedenfor stående rapporter som alle viser hyggelige resultater for SilkeMotor.

Forsikring mot trøbbel

Et Amerikansk forsikringsselskap har spesialisert seg på forsikring av bilers motor, gir og drivlinje og har som klar betingelse at bilen MÅ HA implementert SilkeMotor i både motor og gir, for å kunne forsikres hos dem. Deres egne tall viser nemlig at de har 40% mindre skader på motor og girkasse på SilkeMotor behandlede biler, enn de som er ubehandlet.

Dette viser med all tydelighet at dette sortiment er din beste forsikring mot uforutsette kostnader fra motorhavari og girkasse problemer.

 
Vedlagte filer
Fil navn
20..pdf
Chrysler, Disney og lastebil tester.
22.pdf
Store kjente brukere
24.pdf
BNM Diesel Test.
26.pdf
PDM flåte test.
28.pdf
MotorSilk Diesel Test.
30.pdf
Liste med tester.


Telefon:
22 25 32 00

E-post:
mail@lloyd.no

Klikk her for mer info
Google oversetter
SpareMagnet Mini 4 stk. Sett
Pris: 795,00 NOK
995,- NOK

SilkeMotor Sparemagnet Mini 4stk. sett anbefales til 4 sylindret Dieselmotorer...